×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash horeca kassasoftware

Al onze kassasystemen zijn voorzien van Ecash kassa software: een zeer veelzijdig programma , speciaal ontworpen voor de horecabranche.

Ecash wordt continu doorontwikkeld waardoor wij in staat zijn om eventuele wensen en functionaliteiten mee te nemen in de ontwikkeling.

De basis van Ecash Kassasoftware bevat standaard alle benodigde functies voor het verwerken en afrekenen van bestellingen. Naast dit basissysteem zijn er verschillende uitbreidingsmodules verkrijgbaar om het systeem helemaal aan te passen aan uw specifieke behoeften.

ECASH HORECA KASSASOFTWARE

De doelstelling van Ecash horeca kassasoftware is het zo snel en simpel mogelijk verwerken van bestellingen en transacties.

Ecash is eenvoudig, overzichtelijk en functioneel.

Gebruiksvriendelijk

Ecash is zo gebruiksvriendelijk dat u en uw medewerkers nauwelijks instructie nodig hebben om ermee te kunnen werken. Zelfs voor tijdelijke krachten is het aannemen van bestellingen en het verwerken van transacties kinderspel. Ecash is zo flexibel dat het gebruikt kan worden in bars, discotheken, restaurants, afhaalbalies, eetcafés, bakkerijen, pizzeria's, cafetaria's en snackbars.

Backoffice

Binnen Ecash zijn de kassa en de backoffice volledig geïntegreerd. U heeft dus altijd de beschikking over actuele managementinformatie. Er zijn diverse omzet- en verkooprapportages die u kunt weergeven op het scherm, exporteren, mailen of printen. Desgewenst is het mogelijk om optioneel te kiezen voor een backoffice pc zodat u elders de rapportages kunt verwerken en printen en de menukaart en tafelplattegrond kunt aanpassen.

Ecash Modules

De basis van Ecash Kassasoftware bevat standaard alle benodigde functies voor het verwerken en afrekenen van bestellingen. Naast dit basissysteem zijn er verschillende uitbreidingsmodules verkrijgbaar om het systeem helemaal aan te passen aan uw specifieke behoeften. Los verkrijgbare softwaremodules:

Voordelen van Ecash

 • Eenvoudig: Simpele navigatie, grote toetsen
 • Overzichtelijk: Duidelijke schermen, opvallende kleuren, onderscheid in status van de tafel m.b.v. kleuren
 • Functioneel: Duidelijke functies, geen overbodige informatie, afrekenen in 3 stappen
 • Flexibel: Eenvoudige navigatie, tussenrapportage en managementinformatie op ieder gewenst moment
 • Kostenbesparend: Middels de uitgebreide functie deelbon zijn rekeningen splitsen door het aantal personen of op artikelniveau slechts seconden werk
 • Tijdbesparend: Overzichtelijk, snelle verwerking, aantal handelingen geminimaliseerd
 • Winstgevend: Minder tijd per handeling, weinig instructie vereist, middels handhelds een nog snellere service aan tafel
 • Tolerant: Per medewerker en zijn verschillende rechten toe te kennen welke snel en flexibel aan te passen zijn
 • Veilig: Managementinformatie en toepassingen kunnen afgeschermd worden, zeer fraudebestendig, retour slaan te beperken tot manager niveau, correcties worden altijd opgeslagen.
 • Modulair uit te breiden: Middels extra modules kunt u het systeem volledig naar wens uitbreiden.
 • Gunstig geprijsd: Ecash is mede dankzij een uitgebreide basis en geïntegreerde backoffice zeer volledig en gunstig geprijsd.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP