×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Online Backup

Yourpos biedt ondernemers meer zekerheid met online backup. Uw kassa is de spil in uw bedrijf, mocht u onverhoopt toch een storing krijgen is dat al erg genoeg en zit u zeker niet te wachten op data verlies. Yourpos levert het kassasysteem standaard met een usb backup stick, dit is over het algemeen afdoende echter is deze oplossing niet waterdicht als we kijken naar invloeden van buitenaf zoals diefstal, waterschade of brand. Om u een extra te beschermen tegen data verlies is Yourpos in 2014 een samenwerking aangegaan met Mindtimebackup.nl en biedt een optionele backup module voor uw kassa bestanden en database.

mindtime backup nieuw

Over Mindtimebackup.nl

Mindtime Backup richt zich al tien jaar volledig op de online backupmarkt en is al jaren één van de grootste spelers in de markt. Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige Nederlandse bedrijven die geheel onafhankelijk is. Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging. Het allerbelangrijkste bij Mindtime Backup is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kan halen.

Veiligheid van uw data

Mindtimebackup.nl beschikt over eigen suites in twee datacenters in Nederland. De gegevens van haar klanten worden op deze twee fysieke locaties versleuteld en gecomprimeerd opgeslagen. De datacenters voldoen aan de ISO 27001 en SAS 70 certificering, de standaard voor informatiebeveiliging, waardoor Mindtimebackup.nl één van de veiligste partners is voor de hosted backup en recovery oplossing. Al uw data wordt versleuteld opgeslagen middels en encryptie wachtwoord wat alleen u heeft, hierdoor is het niet mogelijk voor anderen toegang te krijgen tot uw data.

 

Bereikbaarheid van uw backup

Uw backup moet altijd bereikbaar zijn via het internet. De internetverbindingen van Mindtimebackup.nl zijn afkomstig van verschillende netwerken in binnen- en buitenland. Daarom geven wij u een IP uplink garantie van 99,9 procent per jaar.

Veilig bij stroomuitval

Ook als de stroom uitvalt blijft uw online backup data bereikbaar. Bij een storing zorgen ruim 200 accu’s en grote UPS-systemen voor een vlekkeloze overgang naar dieselgeneratoren.

Bandbreedte

De totale beschikbare bandbreedte is 2.248 Mbps. Deze gebruiken wij voor het hostingnetwerk en voor alle dedicated en colocated klanten. Zonodig kan Mindtimebackup.nl in één werkdag de verbindingen met enkele Gbps upgraden.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP