×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Services

Yourpos services geeft u meer inzicht in de dienstverlening van Yourpos. Onderhoud en support voor uw horeca kassa is van groot belang, uw kassa is immers het middelpunt van uw bedrijf. Steeds vaker leveren wij kassa’s met online support, dit zorgt voor een snellere afhandeling van uw servicevraag.

Online Backup Server

Middels online backup server bent u verzekerd tegen dataverlies veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals diefstal, waterschade, bliksemschade of een hardeschijfcrache. Met een account van online backup wordt er eenmaal per 24 uur een volledige kopie van uw data gemaakt, zo is uw backup altijd actueel en wordt dataverlies tot een minimum beperkt.

Naar Online Backup

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen geeft de gebruiker snel antwoord op de meest gestelde en voorkomende vragen. Hierin worden diverse vragen beantwoord omtrent uw horeca kassa- en randapparatuur.

 

Veelgestelde vragen

Onderhoud en Support

Yourpos beschikt over een eigen technische dienst welke u voorziet van telefonisch support, online support en indien nodig support op locatie.

Naar onderhoud

Online Support

Middels online support wordt er sneller gehoor gegeven aan uw service behoefte, u hoeft niet meer te wachten tot er iemand op locatie is maar kunt zeer snel op afstand geholpen worden. Zo is het mogelijk om veel instellingen en aanpassingen op afstand te doen.

Bel ons

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

TOP