×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

ECASH SOFTWARE MODULES

De basis Ecash Kassa software bevat standaard alle benodigde functies voor het verwerken en afrekenen van bestellingen. Naast deze basis zijn er diverse uitbreidingsmodules verkrijgbaar om het kassasysteem naar wens uit te breiden. Zodoende is dit systeem helemaal aan te passen is aan uw specifieke behoeften.

Ecash QR bestelmodule

Ecash QR Bestelmodule

!!! NIEUW !!!
Door uw gasten zelf hun bestelling te laten doorgeven via de Ecash QR bestelmodule is het wachten op een medewerkers verleden tijd en beperkt u het gastcontact tot het minimum (Corona crisis).

Ecash Tapcontrole

Het komt regelmatig voor: "even snel een biertje tappen", maar vergeten deze aan te slaan op de kassa. Met Ecash tapcontrole krijgt u grip op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling. Ecash registreert het tapgedrag en de kassa aanslagen en rapporteert wat er daadwerkelijk getapt is en wat er is aangeslagen. Dit werkt uiteraard alleen met tap-automatiseringssystemen.

Ecash Afhalen en Bezorging

De Ecash module afhalen en bezorging maakt het mogelijk om op een eenvoudige en correcte manier telefonische bestellingen te verwerken. De module voorziet in vele functies met betrekking tot adresgegeven, bezorgtijden etc. Ook is het mogelijk om met deze module uw kassa te koppelen aan thuisbezorgd.nl voor een volledig automatische verwerking van online bestellingen in de kassa.

Music

Ecash Muziek

Met deze module kunt u uw muziekpakket bedienen middels het touchscreen van de kassa. Door muzieksysteem en kassa te combineren bespaart u ruimte op uw bar. Wij koppelen onder andere met PBSound, Media Tools en Tunify

ecash-hotel

Ecash Hotel

De Ecash Hotel Module geeft de mogelijkheid kamers op naam in te checken bij de receptie waardoor u vanuit uw restaurant de bestelling op de kamer kunt boeken.
!!! NIEUW: Hotel koppeling met MEWS SYSTEMS !!!
boek eenvoudig bestedingen op ingeboekte kamers

Ecash Vaste Gasten

Met de Ecash module Vaste Gasten, ook wel de "pof module" genoemd, kunt u vaste gasten registreren in de kassa. Dankzij de alfabetische volgorde kunt u snel de juiste gast vinden. Doordat deze gasten in een apart tabblad worden weergegeven blijven uw tafelplattegronden overzichtelijk.


Ecash Debiteuren

De Ecash module debiteuren biedt mogelijkheden om het verbruik van uw gasten achteraf te factureren. Ook kan aan een gast een gestort saldo worden toegekend (vooraf betalen) of een limiet (achteraf betalen). Om de relatie met uw gast te versterken is het mogelijk om met zogeheten "klantenpassen" te werken. U kunt de klantenpas volledig full collor laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Deze pas kunt u aan uw gast koppelen en gebruikt worden als digitale portemonnee.

Ecash Web Rapportage

Met Ecash module web rapportage wordt u in staat gesteld om, vanaf elk met internet verbonden apparaat, vanuit elke browser uw rapportages in te zien. De data van uw rapportages is, middels een gebruikersnaam en wachtwoord alleen voor u beschikbaar of voor personen waar u zelf een inlog voor aanmaakt en toestemming geeft.

ecash-kassa-software-module-boekhoudkoppeling

Ecash Boekhoudkoppeling

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig. Omzetgegevens in uw kassa worden automatisch doorgevoerd naar uw administratiepakket. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in uw resultaten. Hiermee bespaart u ook nog eens op extra uren van uw accountant. Deze hoeft namelijk geen gegevens meer over te typen en heeft uitsluitend nog een controlerende en adviserende rol.

Ecash-Keuken-Ticket-Systeem

Ecash Keuken Ticket Systeem

Met het Ecash Keuken Ticket Systeem (KTS) worden alle bestellingen digitaal doorgegeven aan de bar en keuken, snel, leesbaar en efficiënt. De (touchscreen) bar- en keukenschermen zijn een verlengstuk van uw kassasysteem. Bestellingen vanaf de kassa of een handheld worden direct en overzichtelijk getoond op de schermen.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

TOP