×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash kassa boekhoudkoppeling

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig. Omzetgegevens in uw kassa worden automatisch doorgevoerd naar uw boekhoudpakket.

Automatische verwerking

Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in uw resultaten. Hiermee bespaart u ook nog eens op extra uren van uw accountant. Deze hoeft namelijk geen gegevens meer over te typen en heeft uitsluitend nog een controlerende en adviserende rol.

Dit is wat de Financiële Dienstverlener MONI van onze boekhoudkoppeling vindt:
"Dankzij de software van Yourpos besparen klanten tijd en kosten op de administratie. Kassa!"

moni-harold

(Foto: Harold Klein Swormink)

MONI is een financiële dienstverlener dat zich heeft gespecialiseerd in de horecabranche. Door middel van de combinatie van persoonlijk contact en automatisering zijn zij haar klanten van dienst. Doordat MONI een groot deel van de administratieve lasten van horecaondernemers weet weg te nemen, kunnen zij zich weer echt met hun onderneming bezig houden. De (assistent) controllers streven de grootste precisie na. Hetzelfde geldt voor de manier waarop zij de automatisering inrichten. Om deze reden kwam MONI uit bij de kassasystemen van Yourpos.

MONI verzorgt de outsourcing van complexere administratieve processen, doen Controlling en Consulting en is een dochteronderneming van MTH

"MONI ervaart Yourpos als een waardevolle partner die graag meedenkt en altijd direct reageert op supportvragen. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk kassasysteem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid niet ten koste van de mogelijkheden gaat. Yourpos biedt alle mogelijkheden die je als restauranteigenaar maar kan wensen. Daarnaast is het voor ons als administratiekantoor fantastisch om mee te werken; na het eenmalig instellen van de kassa, wordt de omzet dagelijks doorgeschoten naar Exact Online. Dit scheelt niet alleen ons een hoop tijd, maar ook de klant. Horecaondernemers hoeven namelijk niet langer meer exports aan te maken en naar ons op te sturen. Met de debiteurenmodule kunnen de facturen zelfs direct vanaf de kassa worden verstuurd naar de klant en krijgen wij de facturen ook binnen in de Exact Online, tezamen met de omzet".

Koppelingen:

logo_exact_online
Ondernemers willen groeien. Dat kan. Door realtime inzicht én volledige controle over zowel hun financiën als hun relatiebeheer. Exact Online Boekhouden is zeer geavanceerd en helpt u bij het volledig automatiseren van uw administratie.

Lees meer

logo_twinfield
Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden.

Lees meer

logo_king

King staat al meer dan 25 jaar voor betrouwbare boekhoudsoftware: compleet en makkelijk in het gebruik. De financiële administratie is het hart van King, alle andere modules zijn daarmee volledig geïntegreerd.

Lees meer

Logo-Muis

Het belangrijkste voor jou als ondernemer is natuurlijk om te zien hoe je er financieel voor staat. Daarom zijn klantgegevens, voorraad en gefactureerde orders ook volledig geïntegreerd in iMUIS Online Boekhouden voor mkb’ers.

Lees meer

logo-sneltart

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak.

Lees meer

logo_cash

Cash bied eenvoudige administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. De Cash software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt en indien gewenst kunt uitbreiden.

Lees meer

XML / CSV handmatige koppeling

Heeft u een administratiepakket van een andere leverancier? dan kan er mogelijk nog steeds gekoppeld worden door middel van een koppeling op basis van een XML/CSV bestand wat ingelezen kan worden in uw boekhouding. Veel pakketten bieden de mogelijkheid om zelf te definiëren welke velden uit de XML/CSV op welke plaats ingegeven dient te worden in uw boekhouding. Desgewenst kan dit bestand ook per email worden verzonden aan uw boekhouder.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP