×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash Webreport

Met Ecash Webreport wordt u in staat gesteld om, vanaf elk met internet verbonden apparaat, vanuit elke browser uw rapportages in te zien.

Overal inzicht in uw managementinformatie

De data van uw rapportages is, middels een gebruikersnaam en wachtwoord alleen voor u beschikbaar of voor personen waar u zelf een inlog voor aanmaakt en toestemming geeft.

Ecash Webreport is een uitbreiding op de rapportages die al beschikbaar zijn in het horeca kassa voorzien van Ecash kassasoftware. U kunt hiermee net wat verder uw omzet, verkopen, eigen verbruik en representatie inzien. Alle gegevens worden middels duidelijke grafieken en tabellen weergegeven waardoor u in een oogopslag uw resultaten zien. Niet alleen de directe verkoop gegevens zijn beschikbaar maar ook hoe deze zijn opgebouwd en door wie deze zijn aangeslagen of verkocht.

Nadat u hebt ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u in het hoofdmenu (foto 1). In het hoofdmenu kunt u kiezen uit de verschillende beschikbare rapportages. Afhankelijk van de gekozen rapportagen kunt u middels een kalender de begin en einddatum kiezen waarover u de gewenste rapportage wilt inzien (foto 2). Na invoer van de periode krijgt u de resultaten van de gekozen rapportage op een pagina te zien (foto 3, 4 en 5). U kunt dezen, indien gewenst, printen of de data exporteren naar een CSV bestand.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP