×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Camerabeveiliging

Of het nu gaat om de preventieve werking, het beveiligen van eigendommen van u en uw gasten of het in de gaten houden van uw bedrijf tijdens uw afwezigheid. Vaak is de aanwezigheid van camerabeveiliging al genoeg om eventuele misstanden in uw bedrijf te voorkomen. Yourpos levert u een systeem waarmee u eenvoudig beelden kunt opnemen en bekijken.

Voornaamste redenen voor het beveiligen middels een camerasysteem:

 

  • 1. Een preventieve werking

    Helaas blijkt het nodig te zijn om uw eigendommen preventief te beveiligen. Vaak schrikt zichtbare camerabewaking_compleetsysteem_pngbeveiliging, middels camera's, inbrekers en overvallers af. Dit verkleint aanzienlijk het risico op een overval of inbraak.

  • 2. Veel contant geld

    In de horeca gaat vaak veel contant geld rond, vele bestellingen worden contant voldaan. De kans op fraude, kasgrepen en diefstal is daarbij aanzienlijk. Camera’s voorkomen dit in veel gevallen.

  • 3. Opslag van goederen

    Veel horecazaken hebben een inpandig magazijn voor opslag van etenswaren en drank. Middels een camera kunt u eenvoudig toezicht houden op uw opgeslagen artikelen.

De systemen die door Yourpos worden geleverd worden uitsluitend voorzien van kwaliteitscamera’s. De opgenomen beeld zijn scherp, duidelijk en eenvoudig te bekijken. Wij leveren diverse modellen waaronder modellen voorzien van infrarood (voor nachtzicht), vandalismebestendige domecamera's en hoge resolutiecamera's voor gezichtsherkenning en kentekenregistratie.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP