×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash Tapcontrol

Ecash tapcontrol is het ideale middel om grip te houden op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling.

Yourpos_ecash_tapcontrol_biertap

U kent het wel...

Het komt met grote regelmaat voor, "even snel tussendoor een biertje tappen", maar vervolgens in de drukte vergeten deze aan te slaan. Of het nu eigen verbruik betreft of verkoop,  Ecash tapcontrol is het ideale middel om grip te houden op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en uw verspilling.

 

Ecash tapcontrol is verkrijgbaar in verschillende opties:

  • Ecash tapcontrol rapportage

    Ecash registreert op de achtergrond het tapgedrag en de kassa aanslagen. Middels de "taptik rapportage" kunt u zien wat er daadwerkelijk getapt is en wat er is aangeslagen.

  • Ecash tapcontrol direct

    Ecash toont in het tafelscherm continu een lijst met getapte dranken en de werkelijk aanslagen dranken. Indien er bijvoorbeeld 1 biertje meer getapt is dan aangeslagen zal ecash weergeven "1 X Bier Tikken", indien er meer aangeslagen is dan werkelijk getapt zal ecash aangeven "1 X Bier Tappen". Op deze manier heeft u in één oogopslag de controle over het verbruik en de accuratesse van uw personeel en u zelf.

Yourpos levert uitsluitend de softwarematige koppeling, momenteel kunnen wij koppelen op de volgende tap-automatiseringssystemen:

Beconet biedt u de mogelijkheid om uw omzet en marge flink te verhogen. De horeca automatiseringsystemen van Beconet bieden u namelijk de mogelijkheid om al uw drankuitgifte te doseren en registreren.Beconet biedt u de mogelijkheid om uw omzet en marge flink te verhogen. De horeca automatiseringsystemen van Beconet bieden u namelijk de mogelijkheid om al uw drankuitgifte te doseren en registreren.

Doseren, registreren, controleren. Heeft u een (grand) café, discotheek, partycentrum, sportkantine of hotel en overweegt u te gaan automatiseren? De belangrijkste taak van Van Duijnen Tapservice is om uw bedrijf winstgevender te maken door middel van automatisering.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP