×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash Vaste Gasten

De Ecash Vaste Gasten module, ook wel "pof module" genoemd, geeft u de mogelijkheid om vaste gasten een eigen bon te geven.

Geen wirwar meer van losse bonnen

Middels deze module is het mogelijk om gasten een vaste plaats in uw kassa te geven. Hier kunt u bestellingen plaatsen en deze bewaren totdat deze worden afgerekend. Het vinden van de gast gaat heel eenvoudig omdat de gasten op alfabetische volgorde zijn gerangschikt in uw kassa en u direct in één oogopslag kan zien wat het openstaande saldo van deze gast is.

Deze module is uitermate geschikt voor het gebruik in Cafés, waar nog altijd veel op de POF wordt besteld en het niet ideaal is om alles op tafelplattegronden weer te geven.

Deze module gecombineerd met de module voor het afhandelen van debiteuren en facturen geeft u zo mogelijk nog meer mogelijkheden in het verwerken en beheren van uw gastgegevens. Zo kunt u bijhouden wat de gast het laatst heeft genuttigd, maar ook alle gegevens van de gast kunnen hier ingevuld worden. Zodat u bijvoorbeeld wekelijks een factuur naar de gast kunt sturen of zelfs mailen.

Zodra u op de knop "Vaste Gasten" drukt, ziet u direct alle openstaande bonnen van uw gasten. Zo heeft u direct overzicht in uw zaak en kunt u desgewenst gasten aanspreken.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP