×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Veelgestelde vragen

Indien uw antwoord hier niet bij staat kunt u altijd met ons bellen.

Yourpos

Yourpos staat voor Your Point Of Sale, vrij vertaald uw kassa. Hetgeen bij ons centraal staat.

Yourpos heeft een eigen technische dienst die 24 uur per dag telefonisch bereikbaar is voor haar klanten. Tevens werkt Yourpos met een jaarlijks onderhoudscontract waarmee u de meeste problemen ondervangt middels preventief onderhoud. Indien u in het bezit bent van een onderhoudscontract worden er bij storingen geen voorrijkosten en arbeidsloon berekend. Yourpos zal ten alle tijden proberen de storing eerst telefonisch te verhelpen.

Yourpos levert horeca kassa's, afrekensystemen en camerabeveiliging voor zowel bedrijven in de horeca branche alsmede het midden en klein bedrijf

Kassa

Yourpos levert een breed scala aan kassa hardware voor vrijwel iedere situatie. Of u nu een drukke horecazaak, een klein café of boutique heeft, Yourpos levert u een passende oplossing.

De hardware keuze hangt af van de wensen van de klant. Wel adviseert Yourpos de klant aan de hand van zijn of haar situatie. Zo kan een bloemenwinkel vaak prima uit de voeten met een ECR (Electronic Cash Register) waarbij de klant vrijwel alleen open bedragen aan een BTW groep toekend. Voor een Horeca zaak zijn omzet, duidelijkheid en snelheid van zeer groot belang, hiervoor adviseren wij dan ook touchscreen gestuurde systemen.

Ja, de kassa heeft een speciale sealing waardoor, bij normaal gebruik, geen water het systeem in kan lopen. Indien u het scherm dagelijks met een licht vochtige doek afneemt is dit geen probleem.

Printer

Afhankelijk van de geleverde kassa dient er, indien er geen geintergreerde printer in uw kassa zit, een printer aangeschaft te worden voor het printen van uw bestelbonnen en rekeningen. Yourpos levert met name thermische printers, ook matrix printers(met inktlint) behoren tot de mogelijkheden.

Indien u wilt dat bestellingen zonder enige inspanning in de keuken komen kunt u besluiten een keukenprinter aan te schaffen. Dit bevorderd de communicatie tussen de bediening en de keuken. Onleesbare bonnen behoren tot het verleden.

Voor de printer direct naast de kassa wordt een paralelle printer kabel gebruikt. De bekabeling naar de overige printers kan verschillen. Zo worden de printers meestal serieel aangesloten over een cat 5 netwerkkabel. Echter behoren netwerkprinters ook tot de mogelijkheid waarbij gebruik gemaakt kan worden van het reeds aanwezige netwerk.

Thermische printers zetten de tekst op papier door gebruik te maken van hittegevoelig papier. Dit papier bevat chemicaliën die bij verhitting een verbinding aangaan; dit is te zien als een verkleuring op het papier. De verhitting vindt plaats door middel van een printkop. Op deze printkop bevindt zich een aantal punten, vergelijkbaar met een matrixprinter; deze worden verhit. Het papier wordt onder lichte druk langs deze punten geleid.

Matrixprinters bouwen de tekst op door met kleine pinnetjes, door een inktlint, op papier te drukken. Op die manier worden teksten, maar ook grafische afbeeldingen op papier gezet. Matrixprinters zijn tegenwoordig nog in gebruik op postkantoren en in bedrijven waar met doordrukpapier wordt gewerkt.

Ja, de printers zijn dusdanig ontworpen dat de papier uitvoer zich aan de voorkant van de printer bevindt. Op deze manier is er een minimale kans dat vocht de printer binnen dringt.

Ecash kassasoftware

Ja, Ecash kassasoftware is los verkrijgbaar. U betaalt alleen de licentie en installatie kosten. Echter dient de hardware wel aan bepaalde eisen te voldoen alvorens wij overgaan tot installatie. De installatie dient uitgevoerd te worden door een medewerker van Yourpos.

Ja, er zijn twee handleidingen verkrijgbaar te weten een gebruikershandleiding en een managerhandleiding. Vraag deze aan op [email protected]

Ja, Ecash kassasoftware is verkrijgbaar met maatwerk. In overleg is het mogelijk speciale functies te bouwen tegen een meerprijs. De kosten zijn afhankelijk van de benodigde ontwikkelings tijd.

Ja, Ecash kassasoftware is ontworpen met diverse aan te maken gebruikers. Afhankelijk van de rechten die u aan een gebruiker toekent kan een gebruiker bij de instellingen en omzet gegevens. U bepaald dus zelf welke gebruiker welke bevoegdheid krijgt.

Ja, U kunt extra terminals aansluiten op een bestaand systeem. Ecash heeft een centrale database welke gebruikt wordt om mee te werken, zo beschikt elke terminal over dezelfde actuele gegevens.

Ja, Ecash kassasoftware maakt na het afsluiten automatisch een backup. Op deze manier worden alle gegevens weggeschreven en voorkomt u dat er bij een storing dataverlies kan optreden. De backup kunt u vervolgens wegschrijven op een usb stick of ftp server.

Handhelds

Het bereik van de handhelds is volledig omgevings afhankelijk. Er zijn diverse middelen om het bereik te verbeteren, ook de apparatuur keuze speelt een grote rol. Yourpos is specialist op het gebied van draadloze netwerken en zal in de meeste gevallen voldoende dekking kunnen realiseren voor een stabiele werkomgeving.

De effectieve werktijd hangt mede af van de mate waarin de handheld gebruikt wordt. Bij constant gebruik zal deze ongeveer 5 á 6 uur achtereen kunnen werken. Bij minder intensief gebruik is het mogelijk om 8 á 9 uur te werken op 1 accu.

Net als bij andere electronica is een combinatie met vocht niet aan te bevelen. Deze handheld is spatwaterdicht en kan tegen een stootje. Om valschade tegen te gaan worden alle handhelds uitgerust met een draagtasje en valbeveiliging.

Ja, er zijn diverse accessoires leverbaar voor de DT-350 waaronder extra accu's, accu laders en reserve stylus.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP