×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash Music

Met de Ecash Music Module kunt u uw muzieksysteem integreren en bedienen middels het touchscreen van uw kassa met Ecash software.

Een bar vol met apparatuur, een koffiemachine, de tapinstallatie, de kassa, glazen en muziekinstallatie is een lastig probleem. Er gaat veel werkruimte verloren en het kan er rommelig uit zien. Met de Ecash Music Module kunt u uw muzieksysteem integreren en bedienen middels het touchscreen van uw kassa. Op deze manier hoeft u uw muziekinstallatie niet langer achter de bar te zetten en maakt u optimaal gebruik van uw ruimte en uw kassa.

Ecash Music is verkrijgbaar in drie varianten:

ecash-music-pb-sound-logo2

Ecash Music Link PB-Sound

Het uitgebreide muziekpakket van PBsound (niet inbegrepen) is volledig up-to-date en op abonnement basis beschikbaar. U heeft toegang tot de nieuwste muziek in uw gewenste genres. Op de kassa zit een muziekknop waarmee u gemakkelijk kunt switchen tussen uw kassa en de muziekbox of online muziekservice van PBsound.

ecash-music-mediatools-logo3

Ecash Music Link - Media Tools

Media Tools biedt online muziekservice abonnementen (niet inbegrepen) voor horeca en retail waarmee muziek "live" kan worden afgespeeld via uw Kassasysteem. De uitgebreide en up-to-date online muziekbibliotheek bevat bijna 2 miljoen titels een ruime keus uit meer dan 60 jaar muziekgeschiedenis. Met de muziekknop op uw kassascherm kunt u gemakkelijk schakelen tussen uw kassa en de muziekservice van Media Tools.

ecash-music-tunify-logo2

Ecash Music Link - Tunify

In de online muziek-o-theek van Tunify staan honderden muziekkanalen klaar in vrijwel alle genres. U kunt een abonnement afsluiten voor diverse perioden. Middels de muziekknop op uw kassascherm kunt u gemakkelijk switchen tussen uw kassa en de online muziek omgeving van Tunify.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP