×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash Hotel Koppeling

De Ecash Hotel module maakt het mogelijk om het verbuik van uw gasten in uw bar of restaurant op te voeren op een hotelgast/kamer. Ecash Hotel is verkrijgbaar in twee uitvoeren:

- Ecash Hotel Mews Koppeling
Middels een integratie met Mews Systems wordt gastverbuik in uw horeca gedeelte direct geboekt op een ingechekte gast waardoor deze aan het einde van zijn verblijf alles in een factuur kan voldoen.

- Ecash Hotel standalone module
Een separate module welke u bij de receptie kunt gebruiken om hotelkamers een naam te geven zodat u eenvoudig het verbuik van uw gast kunt verzamelen. van het verbuik kun u een totaal factuur genereren bij uitcheck.

Ecash Hotel Mews Koppeling

logo-mews-systems

Mews is een online Property Management System (PMS) dat speciaal is ontworpen voor de hoteliers van de toekomst. Met een online check-in mogelijkheid, een naadloze integratie met vele integratie partners en een mobiel vriendelijke interface, verzekeren wij een snelle en gemakkelijke training voor nieuwe werknemers. Mews is een vooruitstrevende onderneming met als doel software te ontwerpen welke u op alle fronten tijd zal besparen. Kostbare tijd welke u echt kunt besteden aan uw gast in plaats van het invoeren van boekingen en gegevens.

De Mews koppeling (integratie) biedt een geïntegreerde cloud oplossing voor verschillende hoteliers wereldwijd. Met de Ecash Mews koppeling kunt u eenvoudig het (restaurant) verbruik van uw gasten opvoeren op de juiste debiteur binnen uw Mews PMS systeem ingecheckte kamers. Simpel, eenvoudig en zeker efficiënt. Geen bonnen meer die zoek raken, alles direct in een pakket en overzichtelijk voor de gast doordat alles op een factuur staat welke u vanuit Mews kunt genereren.

Ecash Hotel Standalone Module

Speciaal voor de kleinere hotels, geschikt tot ca. 30 kamers, hebben wij een eenvoudige module gemaakt waarmee u vanuit een of meerdere restaurant kassa's (meerdere locaties mogelijk) het verbruik van de gast kan door boeken.

Werking:

U krijgt bij de receptie een applicatie waar u visueel uw kamers ziet in de vorm van groene en rode vlakken (kamers). Een groene kamer betekend dat de kamer niet is ingecheckt, een rode kamer betekend dat deze is ingecheckt.

Inchecken en gast koppelen:
Zodra u op een kamer drukt kunt u een naam ingeven van de gast waarna deze direct beschikbaar is in uw kassasysteem en u er bestedingen naartoe kunt boeken. U kunt eenvoudig de bestelling vanuit het restaurant op de kamer boeken door bij het afrekenen te kiezen voor "hotel" waarna deze direct een actuele lijst van ingecheckte kamers met naam toont.

Uitchecken en betalen:
Bij uitcheck van de gast kunt u de kamer uitchecken en rolt er automatisch een factuur uit van al het (restaurant) verbruik welke de gast bij de receptie kan voldoen. De factuur layout maken wij volledig passend op uw briefpapier zodat de factuur automatisch geprint kan worden op uw briefpapier met een a4 laser printer.

 

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP