×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Huur tijdelijk een kassasysteem op maat bij Yourpos Afrekensystemen

  • Volledig op maat
  • Mogelijkheden tot uitbreiding
  • Koppelen van meerdere kassasystemen
  • Volledige installatie verzorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Afrekenen in slechts 3 stappen
  • Spatwaterdicht, bestand tegen natte handen
of

Huur tijdelijk een kassasysteem op maat bij Yourpos Afrekensystemen

Naar Kassahuur.nl

Bent u op zoek naar een kassa voor een kort- of langlopend evenement of tijdelijke locatie?

Kassahuur.nl

Dan bent u bij kassahuur.nl aan het juiste adres. Kassahuur.nl is onderdeel van Yourpos Afrekensystemen en levert uitsluitend touchscreen gestuurde kassasystemen voorzien vanEcash Kassasoftware. Yourpos streeft ernaar een hoogwaardig product te leveren voor een betaalbare prijs, voorzien van een goede service.

Volledig op maat en naar wens ingericht

Yourpos levert een huursysteem volledig op maat. in overleg met de klant wordt er gekeken welk systeem het beste bij u past. Afhankelijk van het gekozen systeem zijn er diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Naast het koppelen van meerdere kassasystemen aan elkaar kunnen er ook iOS handhelds (handys), barcodescanners, keuken en barprinters worden gekoppeld. Naast de zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide systemen kan Yourpos het volledige traject voor u verzorgen inclusief breng- en haalservice, installatie en bekabeling op locatie en instructie aan u en uw medewerkers. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Direct te gebruiken

Onze kassa- afrekensystemen worden compleet en startklaar aan u geleverd tevens zijn deze voorzien van eenbeschermende flightcase om de apparatuur gemakkelijk te kunnen vervoeren en beschadiging te voorkomen. de flightcase is voorzien van een ingebouwde geldlade en wordt geleverd met een 5 meter lange voedingskabel. Dit maakt de Minipos ideaal bruikbaar voor evenementen en projecten.

Ecash makes it easy!

De kassasystemen van kassahuur.nl zijn voorzien van Ecash kassasoftware welke uiterst gemakkelijk is in gebruik en door een ieder bediend kan worden zonder inwerktijd, ideaal voor evenementen, horeca omgevingen en seizoensbedrijven.

logo ecash

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP