×

 

SUPPORT

Een kassa kun je overal kopen. Service niet! Daarom staan wij altijd voor u klaar.

BEREIKBAARHEID

ALLE STORINGEN
24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK
Tel.: +31 (0)36 – 744 02 12
Algemene Voorwaarden

Ecash QR bestelmodule

Laat gasten snel een eenvoudig hun eigen bestelling doorgeven aan uw Ecash kassasysteem

Snel en gebruiksvriendelijk bestellingen plaatsen middels de Ecash QR bestelmodule

Ecash QR bestelmoduleDoor uw gasten zelf hun bestelling te laten doorgeven via de Ecash QR bestelmodule is het wachten op een medewerkers verleden tijd en beperkt u het gastcontact tot het minimum (Corona crisis).

Maar de QR bestelmodule biedt nog meer voordelen!

iDeal koppeling
Middels een koppeling met betaalprovider Mollie is het mogelijk de app te voorzien van een iDeal betaalkoppeling. Met deze koppeling dient de gast de bestelling voor het doorzenden naar uw kassasysteem eerst met iDeal te betalen. Dit voorkomt weglopers en scheelt aanzienlijk in de inzet van uw personeel.

Automatische artikelprogrammering
De QR bestelmodule wordt eenvoudig vanuit uw kassa voorzien van artikelen en tafels, hierdoor is deze altijd up-to-date en kunt u eenvoudig wijzigingen doorvoeren.

Minder gastcontact
Door de inzet van de Ecash QR module beperkt u het gastcontact aanzienlijk. Hoezeer dit ook gek klinkt binnen dit uiterst gastvrije beroep helpt het u op dit moment risico's te beperken. Hiermee beperkt u het contact met uw gast tot het minimum.

Zelf QR uitingen maken
Middels de QR generator in ons systeem kunt u eenvoudig zelf de QR codes downloaden in een een bruikbaar formaat en gebruiken voor het maken van stikkers of tafelbordjes.

Wilt u ook gebruik maken van de QR bestelmodule?

We beseffen dat we met deze oplossing mogelijk niet alle wensen die u heeft kunnen inwilligen maar de insteek was om op zeer korte termijn een werkende, betaalbare oplossing te bieden om u te helpen en welke we later, bij voldoende animo, eventueel kunnen uitbreiden. Daarom bieden wij u de aankomende twaalf maanden 50% korting op de maandelijkse licentie en € 200,00 korting op de setup.

Interesse?
Heeft u ook interesse in de Ecash QR Bestelmodule? Geef middels onderstaand formulier uw gegevens door en wij voorzien u van een passende prijsopgave. Na accordering in ons portal nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een remote installatie. Wij doen ons uiterste best deze voor 1 juni uit te voeren.

Heeft u nog geen Ecash Kassasysteem?
Wij helpen u graag, wist u dat u al een volledig systeem middels onze ALL-IN huurovereenkomst kunt huren vanaf € 99,00 per maand? (hardware, software, service en vervangingsgarantie)

Aanvraagformulier

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12


Bel direct

TOP